Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Η εφημερίδα "Αρτοζήνος" του Συνδέσμου Σερβαίων Αρκαδίας (τεύχος 180)


Κλικ στη σελίδα για zoom in.  Με κλικ στο εικονίδιο που εμφανίζει τα 4 βέλη θα διαβάσετε την εφημερίδα σε μοντέλο Πλήρους οθόνης. Το μέγεθος των γραμμάτων ρυθμίζεται απο την εμφανιζόμενη στην κορυφή μπάρα.  (+ για μεγέθυνση - για σμίκρυνση).

2 σχόλια:

  1. Ηθικό, τίμιο, ενάρετο, καλό και ωραίο είναι, τα ξένα, να μη τα θέλουμε και άκοπα να τα λέμε, πως για δικά μας είναι. Πολύ δε περισσότερο, την πνευματική δουλειά του αλλουνού να μη την καταχρόμαστε, να την κάνουμε δική μας και ας είναι χαρισμένη!.. Και αχάριστα, σελέμικα να την κρατάμε, χωρίς να την μολογάμε.
    Η εμφάνιση αυτή και η δυνατότητα ανάγνωσης της εφημερίδας Αρτοζήνος του συνδέσμου μας είναι επινόηση, πνευματική δουλειά και εκδήλωση αγάπης προς τον σύνδεσμο μας και το χωριό μας του Χρήστου Δημητρόπουλου, που στο δικό του Blog Servou Arcadias Village έβαλε και με σεμνότητα χωρίς να γράψει το όνομα του, το έβαλε και στον δικό μου Blog. Αυτό είναι μεγαλοσύνη του χαρακτήρα του και πολιτισμός της ψυχής του. Σε ευχαριστώ. Να είσαι καλά και άλλα πολλά πνευματικά καλά και σε άλλους πολλούς να κάνεις!...Για να διαχέεται η γνώση!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ το Διαχειριστή του Blog για το ευγενικό σχόλιό του.
    Για λόγους τάξεως και εγώ θα πρέπει να κάνω ένα διορθωτικό σχόλιο στα αναφερόμενα περί επινόησης και πνευματικής εργασίας.
    Την επινόηση και την πνευματική εργασία την έκαναν άλλοι. Εμείς απλώς εντοπίσαμε αυτή την εφαρμογή, ανοίξαμε προσωπικό λογαριασμό, τη δοκιμάσαμε και απλώς κάναμε χρήση του κώδικα που εκείνοι δίνουν.
    Εκτιμώ ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή θα αρέσει και στους συμπατριώτες μας επισκέπτες του Blog, αφού θα μπορέσουν να διαβάσουν την εφημερίδα με έναν διαφορετικό τρόπο, που τους επιτρέπει να επιλέγουν μόνοι τους το μέγεθος των γραμμάτων που θα διαβάσουν την εφημερίδα !
    Να είσαι πάντα καλά Γιάνννη.
    Απόλαυσέ το !
    Χ.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή